سایت پیشین مرکز

معرفی واحد:

واحد گسترش شبکه

واحد گسترش شبکه یکی از واحد های ستادی مرکز بهداشت است  وظیفه اصلی آن گسترش و توسعه واحد های سلامت، تامین نیروی انسانی، بهبود استاندارد تجهیزات و فضای فیزیکی مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت وخانه‌های بهداشت است. براساس اهداف PHC  مهمترین رسالت این واحد، تسهیل دسترسی برای عموم مردم به منظور دسترسی عادلانه  به خدمات بهداشتی اولیه می باشد.

از جمله وظایف واحد گسترش شبکه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. توسعه واحدهای بهداشتی و درمانی: جانمایی واحد های سلامت بر اساس نقشه پراکندگی جمعیت، مکان‌یابی، ایجاد و راه‌اندازی واحدها، بازنگری دوره ای طرح گسترش شبکه‌
  2. بهبود استاندارد فضای فیزیکی: توسعه و بهبود استاندارد واحدهای بهداشتی درمانی، اولویت بندی احداث، تعیین مکان برای احداث، نظارت و هماهنگی در احداث بناها
  3. تامین، توزیع و بهبود استاندارد تجهیزات: برآورد نیاز، تامین اعتبار و توزیع تجهیزات واحدهای تحت پوشش
  4. مدیریت نیروی انسانی: برآورد تعداد نیروی مورد نیاز و تامین نیازها و اولویت‌های نیروی انسانی واحدهای بهداشتی-درمانی، توزیع و نظارت بر اجرای ضوابط مربوطه.
  5. پایش و ارزشیابی: برنامه ریزی ، نظارت بر واحدها و اجرای آن، پایش و ارزشیابی خدمات و اثر بخشی آنها.
  6. آموزش و بازآموزی: آموزش بدو خدمت تیم سلامت، نظارت بر حسن اجرای آموزش تیم سلامت ونیاز سنجی و نظارت بر آموزش بهورزان
  7. امور بهورزی: نظارت،پیگیری و بررسی شاخص های سلامت  و امور خانه بهداشت
  8. مدیریت و کاهش خطر در بلایا و حوادث: مدیریت کاهش خطر بلایا در نظام سلامت فرآیندی است منظم به منظور بهره مندی حداکثری از ظرفیت های سازمانی، اجرایی و مهارتی نظام سلامت، با هدف به حداقل رساندن پیامدهای سوء سلامتی مخاطرات طبیعی و انسان ساخت در سطح جامعه و تسهیلات و منابع بهداشتی درمانی، از طریق پیشگیری از مخاطرات و کاهش آسیب، ارتقای آمادگی، پاسخ به موقع و بازیابی، با رویکرد توسعه پایدار.

 

 

معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس (داخلی)

1

جناب آقای وحید علی محمدی

کارشناس مسئول واحد گسترش شبکه

داخلی 123-66016027

2

صغری همتی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

3

افسانه هدایتی خواه

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

4

مهری دارابی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 118-66016027

5

فریده محمدیان

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 118-66016027

6

بنفشه تفقدی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 128-66008130

7

اکرم بیرالوند

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 128-66008130

8

ندا عرفانی نیا

کارشناس کاهش خطر در بلایا و حوادث

داخلی 122-66016027

9

علیرضا حسینی مقدم

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1403/06/26 - 12:05
  • - تعداد بازدید: 102
  • - تعداد بازدید کنندگان: 99
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کنترل پشه آئدس و پیشگیری از بیماری تب دنگی با شدت در غرب تهران ادامه دارد .

338054.mp3 کنترل پشه آئدس و پیشگیری از بیماری تب دنگی با شدت در غرب تهران ادامه دارد .

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت ،روز دوشنبه 26/06/1403 کارشناس حشره شناسی این مرکزدر راستایطرح مراقبت حشره شناسی و پیشگیری ورود پشه آئدس و انتقال بیماری های منتقله از آن در فرودگاه مهرآباد حضور یافته و اقدام یه تله گذاری مجدد کردند . 

  بر اساس گزارشات نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال 1403 تا تاریخ 21 شهریور ماه بالغ بر 189 مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است. 44 بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که 11 مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و 33 مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شده اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.   در حال حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و پشه آئدس آلبوپیکتوس در استانهای گیلان، مازندران، اردبیل و آذربایجان شرقی صید شده است.

   با توجه به روند افزایشی موارد وارده تب دنگی به کشور و گسترش در بخش های مختلف همچنین پراکنش و گستردگی پشه آئدس ناقل این بیماری و سایر بیماری های آربوویروسی از جمله بیماری زیکا، چیکونگونیا در استان‌های جنوبی و شمالی کشور، بررسی چک حشره‌شناسی آئدس در مبادی ورودی و خروجی، محل‌های مناسب برای رشد پشه آئدس در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب از جمله فرودگاه مهرآباد به دلیل ورود و خروج مسافرین، جابه‌جایی بار و وسایل و تجهیزات، انبار باربری و... به صورت ماهیانه با استفاده اویتراپ‌گذاری صورت می گیرد.

 فرودگاه مهرآباد به دلیل انتقال مسافران از استان های شمال و جنوب کشور که ممکن است پشه آئدس از طریق وسایل همراه با ورود و خروج مسافران از شمال و جنوب کشور به پایتخت و یا از طریق جابه جایی بار به شهر تهران انتقال داده شود حائز اهمیت است. به همین منظور تا به اکنون در مرداد و شهریور ماه سال 1403 به صورت روتین تله گذاری انجام گردیده است و  3-4 روز پس از تله گذاری کارشناس حشره شناس و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت غرب، خانم رساء با همکاری کارکنان فرودگاه مهرآباد جهت بررسی محیط های تله گذاری شده جهت حضور یا عدم حضور این پشه در منطقه بررسی می گردد

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 338054
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings