لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

                  مراجعین و شهروندان 

              کارت بهداشت https://behdashtkart.ir


                  شرح فرآیند: 1. مراجعه متقاضیان دریافت کارت تندرستی به دفاتر پیشخوان 2. احراز هویت 3. پرداخت هزینه 4. مراجعه متقاضی به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی 5. پرداخت هزینه ویزیت پزشک 6. مراجعه به پزشک و انجام معاینات و درخواست آزمایش 7. مراجعه فرد به آزمایشگاه 8. مراجعه مجدد فرد به مرکز خدمات سلامت و مشاهده نتیجه آزمایش فرد 9. تصمیم گیری پزشک مبنی بر تائید یا رد صلاحیت فرد 10.ارسال نتیجه به دفاتر پیشخوان 11. مراجعه فرد به دفتر پیشخوان و دریافت کارت تندرستی

 

 

 

               صدور مجوز شروع فعالیت صنف و یا صنعت 

ثبت اصناف در سامانه و اخذ QR CODE  https://sameh.behdasht.gov.ir/guilds/

 

 

 

         سامانه ارتباط مردمی 190 - رسیدگی به شکایات وزرات بهداشت (تماس با شماره 190)

 

 

            صدور مجورهای بهداشتی بخش درمان https://parvaneh.behdasht.gov.ir

                 (موافقت اصولی: صدور، تمدید، ابطال،تغییر نام و افزایش بخش/تجهیزات/تخت و ..

                  پروانه بهره برداری: صدور، تمدید، افزایش بخش جدید، تعطیلی بخش، راه اندازی تجهیزات/ تخت

                  پروانه مسئول فنی: صدور، تمدید، تغییر شیفت کاری، انصراف، پروانه المثنی و ...

                    اعلام مفقودی پروانه)

 

 

              صدور مجوز های بهداشتی کارخانه ها و کارگاه ها ی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی www.ttac.it

(صدور پروانه بهره برداری و مسئول فنی کارخانجات محصولات غذایی،

آرایشی و بهداشتی توسط کارخانجات و واحدهای تولیدی)

 

 

              شبکه ملی آزمایشگاه  Fdlabnet.fda.gov.ir

(ارسال درخواست آزمایش بر روی نمونه های گرفته شده از کارخانجات و سطح عرضه توسط اداره نظارت و شبکه های بهداشت

ارسال پاسخ آزمون های انجام شده به متقاضیان توسط آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و  پرداخت هزینه های آزمون ها توسط متقاضیان)

 

            صدور مجوز های داروخانه https://pharmacy.fda.gov.ir

(استعلام سابقه اشتغال، اعلام شروع بکار، بهره برداری از داروخانه، معرفی قائم مقام مسوول فنی، معرفی، تمدید و قطع همکاری مسوول فنی، تغییر شیفت کاری، معرفی جانشین موسس، درخواست جابجایی و انتقال مکان داروخانه، ابطال و تاسیس همزمان، اعلام بازگشایی داروخانه تعطیل شده، درخواست شبانه روزی شدن، ابطال مجوز داروخانه، درخواست صدور مجوز فروش اینترنتی اقلام غیر دارویی داروخانه در سامانه)       

  

              سامانه صدور کارت  واکسیناسیون کرونا https://vcr.salamat.gov.ir/fa

 

                   گزارش خطا در کارت دیجیتال واکسن            https://issue.salamat.gov.ir

 

                      سامانه تدارکات دولت https://setadiran.ir/setad/cms

 

  • 1404/09/23 - 10:14
  • - تعداد بازدید: 211
  • - تعداد بازدید کنندگان: 205
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

«نان سالم، زندگی سالم»؛ برگزاری جلسهٔ آموزشی تخصصی تغذیه در کارخانه شکلی

روز یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴، جلسه آموزشی تخصصی تغذیه با حضور کارشناس تغذیه مرکز بهداشت در سالن اجتماعات کارخانه شکلی برگزار شد. در این نشست، بر مصرف نان کامل و نمک یددار تصفیه‌شده، نقش آن‌ها در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت کارکنان، و پاسخ به پرسش‌های تغذیه‌ای تأکید شد.

364207.mp3 «نان سالم، زندگی سالم»؛ برگزاری جلسهٔ آموزشی تخصصی تغذیه در کارخانه شکلی
روز  یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ، در راستای ترویج سلامت کارکنان و حمایت از سبک زندگی پیشگیرانه جلسهٔ آموزشی با عنوان «نان سالم، نان کامل» و «اهمیت مصرف نمک یددار تصفیه‌شده» در سالن اجتماعات کارخانه شکلی برگزار شد.این برنامه با مشارکت کارشناس تغذیه مرکز بهداشت، با حضور ده‌ها کارمند و کارگر کارخانه، در فضایی تعاملی و پرسش‌محور برگزار گردید.در بخش نخست، به مزایای نان‌های سالم از جمله نان سبوس‌دار، نان کامل و انواع حجیم پرداخته شد. 
کارشناس تأکید کرد که این نان‌ها به‌دلیل غنی بودن از فیبر، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی، نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و اختلالات گوارشی دارند و جایگزینی هوشمندانه‌ای برای نان سفید هستند.
 
در ادامه، بخش ویژه‌ای به نمک و سلامت اختصاص یافت، در این بخش، انواع نمک (از جمله نمک‌های فله، رنگی، فاقد ید و غیراستاندارد) مورد بررسی قرار گرفت و خطرات مصرف نمک‌های غیراستاندارد مانند آلودگی‌های شیمیایی، کمبود ید و افزایش خطر فشار خون به‌وضوح تبیین شد.همچنین، نقش حیاتی ید در عملکرد تیروئید، رشد مغز جنین و سلامت شناختی کودکان برجسته شد. کارشناس یادآوری کرد که مصرف نمک یددار تصفیه‌شده ساده‌ترین و مؤثرترین راه پیشگیری از کمبود ید در جامعه است و در مورد افزایش نیاز به ید در دوران بارداری، توصیه به مصرف مکمل ید تحت نظر پزشک ارائه شد.در پایان جلسه، پرسش‌های متعدد کارکنان دربارهٔ برچسب‌های تغذیه‌ای، تشخیص نان سالم در فروشگاه‌ها، جایگزین‌های سالم برای نمک و نحوهٔ ذخیره‌سازی صحیح آن، با دقت و به‌صورت علمی پاسخ داده شد.
 
این برنامه گامی مؤثر در جهت تقویت «سلامت در محیط کار» و تبدیل کارخانه به فضایی آموزنده و حمایت‌گر از سلامت جامعهٔ کارگری همگام با سیاست‌های ملی ترویج سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها در سطح جمعی بشمار می رود
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 364207
:
کلیدواژه ها
اکرم  عزتی
خبرنگار

اکرم عزتی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings