آموزش نگهداري نمک يد دار و اهميت مصرف آن براي کارشناسان بهداشت حرفه اي کارخانه ها
آموزش نگهداري نمک يد دار و اهميت مصرف آن براي کارشناسان بهداشت حرفه اي کارخانه ها
جلسه آموزشي نگهداري نمک يد دار و اهميت مصرف آن براي کارشناسان بهداشت حرفه اي کارخانه ها،هفتم بهمن ماه توسط واحد بهبود تغذيه برگزار شد.
294396.mp3
آموزش نگهداري نمک يد دار و اهميت مصرف آن براي کارشناسان بهداشت حرفه اي کارخانه ها
جلسه آموزشي نگهداري نمک يد دار و اهميت مصرف آن براي کارشناسان بهداشت حرفه اي کارخانه ها،هفتم بهمن ماه توسط واحد بهبود تغذيه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت غرب تهران: در گردهمايي که توسط واحد بهداشت حرفه اي براي کارشناسان بهداشت حرفه اي کارخانجات تحت پوشش مرکز بهداشت غرب در سالن نور ترتيب داده شد،موضوع بسيج ملي تغذيه و مباحث تغذيه مناسب در دوران شيوع کرونا و اهميت مصرف و نگهداري نمک يددار،توسط کارشناس تغذيه واحد بهبود تغذيه آموزش داده شد.
: