کارکنان کارخانه شکلّي تغذيه شان بهبود پيدا کرد
برگزاري وبينار آموزشي براي پرسنل کارخانه شکلّي در راستاي اجراي برنامه بهبود تغذيه کارکنان
وبينار آموزش از راه دور هفته چهارم و هفته پنجم با موضوع افزايش مصرف ميوه و سبزي، کاهش مصرف فست فود و نوشيدني هاي شيرين، بيست و سوم آذرماه ???? از ساعت ? الي ??:?? به صورت مجازي برگزار شد.
282836.mp3
برگزاري وبينار آموزشي براي پرسنل کارخانه شکلّي در راستاي اجراي برنامه بهبود تغذيه کارکنان
کارکنان کارخانه شکلّي تغذيه شان بهبود پيدا کرد
برگزاري وبينار آموزشي براي پرسنل کارخانه شکلّي در راستاي اجراي برنامه بهبود تغذيه کارکنان
وبينار آموزش از راه دور هفته چهارم و هفته پنجم با موضوع افزايش مصرف ميوه و سبزي، کاهش مصرف فست فود و نوشيدني هاي شيرين، بيست و سوم آذرماه ???? از ساعت ? الي ??:?? به صورت مجازي برگزار شد.
در اين وبينار آموزشي فرهنگي کارشناس تغذيه ستاد، مطالبي از جمله خواص فوايد و ميزان دريافت ميوه و سبزيجات همچنين نکاتي که کمک مي کند ميوه و سبزي بيشتري مصرف کنيم، ارائه داد. در خصوص مضرات مصرف فست فود، نوشيدني هاي شيرين و راهکارهاي مناسب جهت کاهش اين مواد غذايي نيز مطالبي بيان شد.
برگزاري وبينار آموزشي براي پرسنل کارخانه شکلّي در راستاي اجراي برنامه بهبود تغذيه کارکنان
وبينار آموزش از راه دور هفته چهارم و هفته پنجم با موضوع افزايش مصرف ميوه و سبزي، کاهش مصرف فست فود و نوشيدني هاي شيرين، بيست و سوم آذرماه ???? از ساعت ? الي ??:?? به صورت مجازي برگزار شد.
در اين وبينار آموزشي فرهنگي کارشناس تغذيه ستاد، مطالبي از جمله خواص فوايد و ميزان دريافت ميوه و سبزيجات همچنين نکاتي که کمک مي کند ميوه و سبزي بيشتري مصرف کنيم، ارائه داد. در خصوص مضرات مصرف فست فود، نوشيدني هاي شيرين و راهکارهاي مناسب جهت کاهش اين مواد غذايي نيز مطالبي بيان شد.
: