دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیاد
دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیادپیرو درخواست شرکت زامیاد و هماهنگی ها انجام شده به منظور اجرای مداخلات آموزشی تغذیه ای با گروه هدف پرسنل آن شرکت، دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم با تمرکز بر آشنایی با روغن و چربی ها و نمک در تاریخ 1403.10.4در سالن اجتماعات شرکت زامیاد برگزار شد.در این جلسه در مورد انواع روغن و چربیها، دلایل توصیه به مصرف روغن های گیاهی، روغن های مخصوص پخت و پز و سرخ کردنی، نکات نگهداری روغنها توضیح داده شد. در ادامه جلسه و بخش دوم در مورد انواع نمک، مسیرهای استحصال نمک ، دلایل افزودن ید به نمک، اهمیت نقش ید در سلامت بدن به ویژه در گروه های پر خطر مادران باردار و کودکان، نکات مربوط به نگهداری و مصرف نمک آموزش داده شد.
کامنت